ترجمه پشتو به فارسی - ترجمه فارسی به پشتو
ترجمه پشتو به فارسی و ترجمه فارسی به پشتو متن مقاله و کتاب توسط مترجم پشتو با استفاده از دیکشنری تخصصی پشتو
دارالترجمه ایران برای ترجمه کتاب، ترجمه مقاله و ترجمه متن شما کاربران گرامی خدمات ترجمه پشتو به فارسی، پشتو به انگلیسی، پشتو به عربی و سایر زبانها را با کیفیت عالی و قیمت مناسب انجام میدهد. البته قابلذکر است که ترجمه رسمی پشتو به فارسی و ترجمه رسمی فارسی به پشتو مدارک، گواهینامه، شناسنامه و سند در مرکز ترجمه پشتو ما انجام نمیشود اما درنگ نکنید با ما تماس بگیرید تا بهترین دارالترجمه رسمی پشتو را به شما معرفی کنیم. معمولاً اکثر شرکتها، سازمانها و مؤسسات خصوصی و دولتی برای ترجمه ایمیل، ترجمه نامه، ترجمه قرارداد، ترجمه کاتالوگ، ترجمه مانوال، ترجمه بروشور و ترجمه روزنامه یا حتی ترجمه سایت به چند زبان، نیاز به مترجم پشتو حرفهای دارند که به زمینه، خدمات و محصولات خاص آنها تسلط کافی داشته باشد تا بتواند ترجمهای دقیق، روان و تخصصی ارائه دهد. ما این نیاز مهم برای ترجمه فارسی به پشتو و ترجمه پشتو به فارسی را توسط مترجم فارسی به پشتو خبره و مسلط انجام میدهیم که از واژهنامه پشتو به فارسی یا دیکشنری فارسی به پشتو استفاده میکند. قیمت ترجمه پشتو در سایت ترجمه حرفهای ما مقرونبهصرفه است و در کوتاهترین زمان ممکن بدون افزایش هزینه ترجمه فوری یا ترجمه نیمه فوری انجام میشود.
برای سفارش ترجمه فارسی به پشتو، ترجمه انگلیسی به پشتو، ترجمه پشتو به فارسی و ترجمه پشتو به انگلیسی با ما تماس بگیرید و یا سفارش ترجمه خود را در سایت ثبت کنید.
شماره تماس برای سفارش ترجمه کتبی پشتو و ترجمه شفاهی پشتو
021-66533509
09362165427
زبان پشتو:
پَشتو (به پشتو: پښتو) نام یکی از دو زبان رسمی در افغانستان و از شاخهٔ زبانهای ایرانیِ شمالشرقی است. گویشوران آن قوم پشتون میباشند و در پاکستان و افغانستان و هند زندگی میکنند.
زبان پشتو در نواحی جنوبی و شرقی کشور افغانستان وبه طور پراکنده در شمال و غرب و قسمت شمالغربی پاکستان وهم چنین در مناطقی از هندوستان که پشتونها حضور دارند متداول است. گروهی از پشتوزبانان در بلوچستان و معدودی در چیترال و کشمیر زندگی میکنند. برخی نیز در کنار مرزهای ایران و افغانستان سکونت دارند.
هرچند زبانهای فارسی و عربی در این زبان نفوذ یافته، پشتو بسیاری از خصوصیات اصیل زبانهای ایرانی را حفظ کرده و خود لهجههای مختلف دارد، مانند وزیری، آفریدی، پیشاوری، قندهاری، غلزایی، بنوچی و غیره.
در قانون اساسی جدید افغانستان، هر دو زبان رایج آن کشور، یعنی فارسی دری و پشتو، بهعنوان زبانهای رسمیِ ملی پذیرفته شدهاست.
تعداد گویشوران زبان پشتو در افغانستان حدود هشت میلیون نفر، در پاکستان حدود هفت میلیون نفر، و در ایران حدود ۵۰هزار نفر برآورد میشود.[۸] برخی منابع، تعداد گویشوران آن را حتی بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون نفر در سراسر جهان تخمین زدهاند.[۹]
زبان باستانی ایرانیتباری که نیای پشتو بوده، به احتمال زیاد با زبان گاتاهای زرتشت نزدیکی داشتهاست.[۸] با گذشت زمان، شاخهٔ زبانهای هندوآریایی تأثیر عمیقی برروی پشتو گذاشتهاست، اما زبان پشتو درعینحال بسیاری از ویژگیهای اصلی زبانهای ایرانیتبار را در خود حفظ کردهاست.