ترجمه مجاری به فارسی - ترجمه فارسی به مجاری
ترجمه مجاری به فارسی و ترجمه فارسی به مجاری متن مقاله و کتاب توسط مترجم مجاری با استفاده از دیکشنری تخصصی مجاری
دارالترجمه ایران برای ترجمه کتاب، ترجمه مقاله و ترجمه متن شما کاربران گرامی خدمات ترجمه مجاری به فارسی، مجاری به انگلیسی، مجاری به عربی و سایر زبانها را با کیفیت عالی و قیمت مناسب انجام میدهد. البته قابلذکر است که ترجمه رسمی مجاری به فارسی و ترجمه رسمی فارسی به مجاری مدارک، گواهینامه، شناسنامه و سند در مرکز ترجمه مجاری ما انجام نمیشود اما درنگ نکنید با ما تماس بگیرید تا بهترین دارالترجمه رسمی مجاری را به شما معرفی کنیم. معمولاً اکثر شرکتها، سازمانها و مؤسسات خصوصی و دولتی برای ترجمه ایمیل، ترجمه نامه، ترجمه قرارداد، ترجمه کاتالوگ، ترجمه مانوال، ترجمه بروشور و ترجمه روزنامه یا حتی ترجمه سایت به چند زبان، نیاز به مترجم مجاری حرفهای دارند که به زمینه، خدمات و محصولات خاص آنها تسلط کافی داشته باشد تا بتواند ترجمهای دقیق، روان و تخصصی ارائه دهد. ما این نیاز مهم برای ترجمه فارسی به مجاری و ترجمه مجاری به فارسی را توسط مترجم فارسی به مجاری خبره و مسلط انجام میدهیم که از واژهنامه مجاری به فارسی یا دیکشنری فارسی به مجاری استفاده میکند. قیمت ترجمه مجاری در سایت ترجمه حرفهای ما مقرونبهصرفه است و در کوتاهترین زمان ممکن بدون افزایش هزینه ترجمه فوری یا ترجمه نیمه فوری انجام میشود.
برای سفارش ترجمه فارسی به مجاری، ترجمه انگلیسی به مجاری، ترجمه مجاری به فارسی و ترجمه مجاری به انگلیسی با ما تماس بگیرید و یا سفارش ترجمه خود را در سایت ثبت کنید.
شماره تماس برای سفارش ترجمه کتبی مجاری و ترجمه شفاهی مجاری
021-66533509
09362165427
زبان مجاری:
زبان مَجاری (به مجاری: magyar، ماجار) زبانی است از خانواده زبانهای فینواوگری و شاخه زبانهای اوگری و بیپیوند با دیگر زبانهای مرکز اروپا. بدین این زبان در مجارستان و -از سوی اقلیتهای مجاری-در هفتکشور همسایه مجارستان سخن گفتهمیشود.
زبان مجاری در جایگاه هموندی در میان دسته کوچک زبانهای اروپا که از خانواده زبانهای هند و اروپایی نیستند همواره مورد توجه زبانشناسان بودهاست.
این زبان ۱۳میلیون گویشور دارد که ۹٫۵ تا ۱۰میلیونتن از آنان در مجارستان کنونی میزیند. نزدیک به دو میلیون تن در سرزمینهایی میزیند که تا پیش از جنگ جهانی یکم در پادشاهی مجارستان جای میگرفتند. بزرگترین بخش از این گروه با ۱٫۴میلیونتن جمعیت در رومانی کنونی میزیند. همچنین در کشورهای اسلواکی، کرواسی، صربستان، اوکراین، اتریش و اسلوونی نیز مجاریزبانان میزیند. از این گذشته نزدیک به یکمیلیون مجاریزبان هم در سراسر جهان پراکندهاند.